Wij hebben jouw nieuwe uitdaging

Ben jij de nieuwe aanwinst van ons familiebedrijf?

Als Willems medewerker ben jij ons goud. Jij bent de bepalende factor van de kwaliteit van Willems, samen met je collega’s. Wij bieden je continuïteit in je werk en als je die ambitie hebt, de uitdaging om verder te groeien binnen Willems. We zorgen voor een fijne werkplek met iedere dag mooie uitdagingen.

ZOEK EEN VACATURE

Wat kan je van ons verwachten

Willems kijkt altijd vooruit, de filosofie is dat wij ons bedrijf zó inrichten dat continu verbeteren een onderdeel is van onze organisatie. We hebben een hecht team van onder andere goed opgeleide vaklieden, planvormers, werkvoorbereiders, projectleiders en vele specialisten.

Jij wordt onderdeel van het familiebedrijf en onze drijvende kracht als het om kwaliteit gaat. Vanuit onze kernwaarden: betrokken, betrouwbaar en bekwaam gaan wij samen alle uitdagingen aan. Daarom investeren we in jou en je collega’s door middel van de juiste begeleiding, trainingen en opleidingen. Wij zorgen dat we een kwalitatief goed bedrijf zijn, waar jij aan mooie en uitdagende projecten werkt. Dat dit werkt, merken we aan het feit dat collega’s vaak al jarenlang bij ons aan de slag zijn.

"Werken bij Willems is werken aan uitdagende onderhoudsprojecten, van initiatie tot nazorg. Het hele spectrum van onderhoud voor corporaties en vastgoedbeheerders vind je bij Willems."

ONTWIKKELING & OPLEIDING

Het bieden van continuïteit aan jou als medewerker, is een van de speerpunten in ons personeelsbeleid. Wij zorgen er voor dat je het hele jaar door goede perspectieven hebt. Jouw vakbekwaamheid houden we op topniveau door je een individueel opleidingsprogramma te bieden dat ervoor zorgt dat jij nog beter wordt in het werk dat je graag doet.

Zit jouw droombaan hier tussen?
Bel ons voor meer informatie of solliciteer direct.
Staat je droombaan er nog niet tussen? Stuur gerust je open sollicitatie, wij zijn altijd benieuwd!
010 - 426 74 74
SOLLICITEER