Duurzame inzet van mensen, gebouwen en omgeving

Continuïteit en innovatie in sociaal vastgoed

Willems is dé onderhoudspartner voor woningcorporaties, Vve’s en zorginstellingen in Zuid-Holland. Wij bieden bouwkundige totaaloplossingen voor het verduurzamen, renoveren en onderhouden van woningbouw. Alle projecten worden uitgevoerd in bewoonde toestand.

alt
“Resultaatgericht, voor volledige zekerheid. En innovatief, voor optimale duurzaamheid.”

MISSIE

Willems zorgt voor duurzame inzet van mensen, gebouwen en omgeving. Samen met u zorgt Willems ervoor dat wooncomfort in de sociale woningbouw wordt vergroot, gebouwen langer meegaan en bewoners prettiger kunnen wonen. Willems is een familiebedrijf, met inmiddels de derde generatie aan het roer: kleinzonen Sjors, Sander en Tim. Het innoveren en vooruit kijken zit onze familie in het bloed. Elke vier jaar wordt er bekeken wat er nóg beter kan om de prestaties op de lange duur te verhogen. Vanuit die doelstellingen werken we dagelijks aan projecten. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en bekwaamheid staan centraal. Deze drie kernwaarden ziet u terug in alles wat Willems doet en beschrijven het karakter van al onze medewerkers.

VISIE

Zorgen voor continuïteit en innovatie in sociaal vastgoed. Willems blijft haar verleden trouw maar zorgt ook voor constante innovaties in processen om toekomstbestending te blijven. Gestaag groeit Willems door. De naam Willems is inmiddels in het sociale vastgoedonderhoud synoniem voor een van de meest innovatieve en duurzame onderhoudsondernemingen in Nederland. Wij ontwikkelen nieuwe technieken in eigen beheer en hebben onze organisatie en werkwijze op resultaatgerichte samenwerking ingericht. Willems onderhoudt nauwe contacten met de onderhoudsbranche en kennisinstituten, wij lopen voorop op het gebied van duurzaamheid. Zo is Willems een van de weinige EPA-gecertificeerde (Energieprestatieadvies) onderhoudsbedrijven.

DISCIPLINES

Willems heeft zich gespecialiseerd in vier disciplines: planmatig onderhoud, planmatig plus, bouwkundig onderhoud en energetisch onderhoud. Elk van deze disciplines staan los van elkaar óf worden gecombineerd in een project. Daar waar disciplines elkaar aanvullen en tot betere oplossingen leiden, maken we gebruik van al onze expertise.

Energetisch onderhoud

Wij kunnen uw vastgoed transformeren van een niet duurzaam complex naar een complex dat voldoet aan de normen de gesteld zijn door de overheid om wonen niet alleen aangenaam maar ook energiezuiniger te maken. Denk aan zonnepanelen, warmtepompen, warmte terugwinsystemen.

Bouwkundig onderhoud

Willems zorgt voor langdurig onderhoud van uw vastgoed. Bij bouwkundig onderhoud zorgen we voor het hele proces, met als uitgangspunt uw bouwkundige vraag. Van de planvorming tot en met meerjarenplannen, van grootschalige renovatie tot het verduurzamen van woningen, vaak tegelijkertijd, Willems is uw partner. 

Planmatig onderhoud

Willems is natuurlijk thuis in planmatig onderhoud. Wij houden ons aan de met elkaar gemaakte resultaatafspraken. Zo zorgen we dat doelstellingen behaald worden. Intussen zorgen we ervoor dat uw klant goed geïnformeerd is en straks weer prettig woont. Als planmatig onderhoud nodig is, is Willems uw partner.

Innovatie

Willems zoekt voortdurend naar creatieve oplossingen om de onderhoudswerkzaamheden zelf te verbeteren. Denk aan het vereenvoudigen van het proces of het verbeteren van de uitvoeringstechniek. Vaak komen die oplossingen vanuit onze medewerkers zelf, vanuit de praktijk. Als directie geven wij onze medewerkers de kaders om verbeteringen door te voeren. Dit gebeurt vaak in samenwerking met onze ketenpartners of opdrachtgevers. De afgelopen jaren heeft dat geleid tot een verbeterde aanpak, met steeds een verhoogde efficiency en een verbeterde prijs-kwaliteitsverhouding als resultaat.