Resultaatgericht Vastgoedonderhoud

Ontdek wat Willems voor u kan doen

Willems is de multidisciplinaire partner van woningcorporaties en vastgoedbezitters, als het gaat om planmatig onderhoud, bouwkundig onderhoud en energetisch onderhoud. Van op zichzelf staande projecten tot meerjarenprojecten, voor buiten en binnen en voor kleine en grote complexen. Willems werkt op basis van de RGS methodiek. Dat werkt besparend op uw onderhoudskosten, zeker op de lange termijn.

Opgericht in
1936
Aantal medewerkers
130+
Bewonerstevredenheid
8.3
Woningen in onderhoud
15.000+
Woningen verduurzaamd
10.000+

De Willems aanpak

Een resultaatgerichte samenwerking, daar staan wij voor én gaan wij voor. En dat zorgt voor grote voordelen voor u als opdrachtgever. Wat bedoelen wij met resultaatgericht vastgoedonderhoud?

Door onze jarenlange ervaring in de sociale woningbouwsector begrijpen wij dat uw beheerstrategie centraal staat. Vanuit die strategie stelt u uw functionele eisen vast, zoals de gewenste exploitatieperiode en het kwaliteitsniveau waarop het vastgoed in stand moet worden gehouden. Willems sluit met u een prestatie- / resultaatovereenkomst af en wij zorgen ervoor dat het eindresultaat datgene is wat wij afgesproken hebben. 

Voorspelbaar onderhoud
Wij vertalen uw eisen naar technische oplossingen. Dat presenteren wij in een plan van aanpak met onderhoudsscenario’s en prestatiegaranties. We kijken in de woningen en het gehele complex naar de details die aanwezig zijn en de details die we aanbrengen. Willems kijkt naar de oorzaak van onderhoud. Zo nodig passen we details aan om te zorgen dat een onderdeel langer meegaat. Willems kan zodoende goed voorspellen wanneer onderhoud nodig is, zonder dat er al schade is ontstaan. Wij noemen dit just-in-time onderhoudsmaatregelen.

"We proberen voorspelbaarheid van onderhoud in de complexen van onze opdrachtgevers te vergroten. Wij maken onderhoud voorspelbaar en daardoor beheersbaar."
Sjors Willems | Directie
De voordelen van resultaatgericht samenwerken

Willems zorgt voor een optimale instandhouding van uw vastgoed gedurende de door u vastgestelde exploitatieperiode. Dat komt door onze planmatige opzet en uitvoering. De voordelen op een rij:

  • U heeft maar één opdracht nemende en verantwoordelijke partij;
  • U krijgt overzicht en inzicht;
  • Er is flexibiliteit in uitvoering en kosten;
  • U bespaart al gauw tot 25% op de onderhoudskosten ten opzichte van traditioneel onderhoud;
  • Willems neemt u werk uit handen, u hoeft minder tijd aan uw onderhoud te besteden;
  • Het werk is objectief door derden meetbaar en controleerbaar.

ACTIVITEITEN

Willems heeft vrijwel alle onderhoudsdisciplines in eigen huis. Van het ontwikkelen, uitvoeren tot nazorg. U heeft maar met één partij van doen, en dat zorgt ervoor dat de projectplanning, organisatie en communicatie zeer efficiënt is. Daarbij minimaliseren we de kans op fouten. En natuurlijk zorgt een goed georganiseerde, multidisciplinaire onderneming als Willems voor een significant kostenvoordeel. Daarnaast werkt u met een VGO-Keur bedrijf. Wij hebben het VGO-keur behaald op alle vier de disciplines: gevels, daken, installaties en interieur.

"Willems biedt alles onder één dak: van planvorming, uitvoering, bewonersbegeleiding en nazorg."
"De filosofie van Willems is dat wij ons bedrijf zó inrichten dat continu verbeteren een onderdeel is van onze organisatie. Dat doen wij als directie, als bedrijf en samen met onze medewerkers."

INNOVATIES

Willems Vastgoedonderhoud is altijd bezig met kwaliteitsverbetering. Organisatorisch en procesmatig doen we dat via verbetermanagement. Elke vier jaar zorgen we voor een nieuwe stip op de horizon, we blijven onszelf uitdagen. Daarnaast zoeken we voortdurend naar creatieve oplossingen om de onderhoudswerkzaamheden zelf te verbeteren. Denk aan het vereenvoudigen van het proces of het verbeteren van de uitvoeringstechniek. Vaak komen die oplossingen vanuit onze medewerkers zelf; vanuit de praktijk. Als directie geven wij onze medewerkers de kaders om de verbetering door te voeren. Dit gebeurt vaak in samenwerking met onze ketenpartners of opdrachtgevers. De afgelopen jaren heeft dat geleid tot een verbeterde aanpak, met steeds een verhoogde efficiency en een verbeterde prijs-kwaliteitsverhouding als resultaat.

BEWONERSTEVREDENHEID

Willems werkt voor u. Eén van de speerpunten is dat uw bewonders tevreden zijn over het werk dat Willems voor u doet. Ons werk en de manier waarop wij dit uitvoeren straalt ook op u als opdrachtgever af. Wij werken altijd met het belang van de opdrachtgever voorop. De maatschappij verandert en de bewoners veranderen. Er is meer diversiteit, meer variëteit in woningen en bewoners. Willems heeft hier ruime ervaring mee en speelt daarop in.

LEES MEER >

DUURZAAMHEID

De komende jaren moeten woningcorporaties en vastgoedondernemers steeds meer investeren in het verduurzamen van het bezit. Ook daar is Willems uw partner. Naast het uitvoeren van duurzaam planmatig onderhoud, kan Willems ook vanaf de start meedenken met het bouwkundig onderhoud. Samen bekijken wij uw duurzaamheidsmaatregelen én het onderhoud ervan op de lange termijn.

LEES MEER >

LAATSTE PROJECTEN