Verduurzaming 92 woningen voor WoonInvest gestart

Nieuws   •   juni 2021

Voor onze opdrachtgever WoonInvest zijn we in april gestart met de verduurzaming van 92 woningen op de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg.

De buitenschil van de woningen krijgt een upgrade waarbij verduurzaming en het toekomstbestendig maken het uitgangspunt is geweest. De kopgevels krijgen een “warm jasje” door middel van zogenaamde buitengevelisolatie afgewerkt met steenstrips. De daken worden na-geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.In de onderbouw waar de bergingen zijn gelegen zijn, worden de onderzijde van de woningen na-geïsoleerd met hoogwaardige isolatieplaten met een brandvertragende spuitmortel. De bouwoorspronkelijke kozijnen worden vervangen met daarbij gelijk opgewaardeerd naar HR++ glas en zelfregelende ventilatieroosters. Hekwerken worden vervangen en de brandveiligheid binnen het complex wordt aangepast naar de huidige normen.
 
Op dit moment is onze planvorming al bezig met de vervolgprojecten voor de komende jaren. De uitvoering brengt het plan met veel passie en aandacht tot uitvoering met een mooi resultaat waar de bewoners de komende jaren met veel woonplezier gebruik van kunnen maken.
 
Wij worden blij van zulke opdrachten en wij kijken ernaar uit om de steigers van dit project te laten zakken en het eindresultaat te zien!