Sedrion 1 jaar in dienst

Sedrion is JobXion's  eerste BBL-leerling en was afgelopen maand een jaar aan de slag bij Willems Vastgoedonderhoud. Hij maakt onderdeel uit van het team van Marco Hus, hij leert alles wat er te leren valt over het vak. En dat is veel! Inmiddels zijn we een jaar verder. Wij zijn benieuwd…. Hoe gaat het nu met Sedrion? Ook benieuwd? Lees dan snel verder.

De tijd gaat snel…
Goed nieuws! Sedrion heeft het super naar zijn zin. Hij vindt het werk dat hij doet (nog steeds ) erg leuk. Ook zijn BBL-opleiding tot timmerman niveau 2 gaat als een speer. Hij kan het goed vinden met Marco (zijn leermeester) en andersom geldt hetzelfde. Niet geheel onbelangrijk .

Mooie groei
Sedrion is, naast dit traject, een bezig bijtje. Hij heeft veel ambities en hobby’s. Anita vertelt: “Toen Sedrion net begonnen was bij Willems Vastgoedonderhoud, zat hij nog een beetje in zijn schulp. Daar is hij nu zichtbaar uitgekropen! Hij heeft een lach op zijn gezicht, is enthousiast over zijn werk en is zoveel spraakzamer.” Ook Marco beaamt dit: “Sedrion is een prettig leerling om te begeleiden, je ziet hoe hij groeit als persoon en als vakman. Hij neemt zijn verantwoordelijkheden en kan steeds meer zelfstandig uitvoeren.” Super om te horen, Sedrion!

1 stapje terug, 2 vooruit
Ook het leerbedrijf zelf is goed te spreken over hem. Anita van Jobxion sprak even met Tim Willems: “Willems Vastgoedonderhoud heeft meerdere leerlingen in dienst. In verband met de vergrijzing en de aantrekkende economie, vinden we het een goede investering om leerlingen de kans te geven om zich te ontwikkelen tot vakman”. Hier zijn wij het roerend mee eens natuurlijk! . Tim vervolgt: “De ontwikkeling van Sedrion volgen we op de voet, hij ontwikkelt zich goed. Iedere ontwikkeling gaat in stapjes, soms een stapje terug en dan weer twee stapjes vooruit. Zolang hij zijn inzet en interesse blijft houden, gaat het helemaal goed komen!”

Hard werken en hard studeren
Zoals we al eerder aangaven, volgt Sedrion ook een BBL-opleiding. Sedrion en zijn school hebben samen een plan opgesteld. Een plan waarin, onder andere, vastgelegd is hoe, wanneer en waar Sedrion zijn praktijkexamens gaat uitvoeren. Fijn dat we ons steentje kunnen bijdragen.

Even een persoonlijke noot voor Sedrion, Marco en Willems Vastgoedonderhoud: Heel fijn dat het zo goed gaat! Op naar een diploma, een mooie carrière en het leveren van echt vakwerk :)!

 

« Terug naar het overzicht

Opdrachtgevers contact


Benieuwd wat Willems VGO voor u en uw bedrijf kan betekenen? Met onze jarenlange ervaring, ons team van gemotiveerde medewerkers en bovenal een resultaatgerichte samenwerking staan wij voor u klaar. Laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


CONTACT

Thurledeweg 95
3044 ER Rotterdam

T 010 - 426 74 74
F 010 - 473 88 45
E info@willemsvgo.nl
K.v.K. 24.23.18.10

Contactformulier

Naam *
E-mail *
Telefoon *

Uw bericht: *

 Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens volgens de privacy verklaring.
* verplicht

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?
Bel 010 - 426 7474 of stuur een mail naar info@willemsvgo.nl. Wij helpen u graag!