Onze aanpak

“Resultaatgerichte samenwerking”

Het multidisciplinaire karakter van Willems Vastgoedonderhoud zorgt ervoor dat u het complete onderhoud van uw vastgoed, voor incidentele of meerjarenprojecten, voor buiten en binnen, en voor kleine en grote bouwwerken aan ons kunt uitbesteden. Een resultaatgerichte samenwerking heeft daarbij onze voorkeur en heeft ook grote voordelen voor u als opdrachtgever.

Resultaatgericht vastgoedonderhoud
Resultaatgericht ofwel prestatiegericht vastgoedonderhoud is geen inspanningsverplichting, maar een resultaatverbintenis door middel van een prestatieovereenkomst. Uw beheerstrategie staat centraal. Vanuit die strategie stelt u uw functionele eisen vast, zoals de gewenste exploitatieperiode van uw vastgoed en het kwaliteitsniveau waarop het vastgoed in stand moet worden gehouden. Wij vertalen uw eisen naar technische oplossingen in de vorm van een plan van aanpak met onderhoudsscenario en kwaliteitsgarantie. Doordat preventieve maatregelen worden genomen en vervolgens just-in-time onderhoudsmaatregelen, bespaart resultaatgericht vastgoedonderhoud vaak 25% procent of meer aan onderhoudskosten ten opzichte van traditioneel onderhoud. Bovendien krijgt u totale zekerheid: u weet precies wat u qua uitvoering en kosten van ons kunt verwachten.

De voordelen van resultaatgericht samenwerken

  • Optimale instandhouding gedurende vastgestelde exploitatieperiode.
  • Planmatige opzet en uitvoering.
  • Objectief door derden meetbaar en controleerbaar.
  • Eén opdracht nemende en verantwoordelijke partij.
  • Budgetzekerheid.
  • Overzichtelijkheid en inzichtelijkheid.
  • Flexibiliteit in uitvoering en kosten.
  • Besparingen op onderhoudskosten tot 25% ten opzichte van traditioneel onderhoud.
  • Minder benodigde tijdsbesteding voor opdrachtgever.
  • Minder onderhoudsuren benodigd voor technische medewerkers van opdrachtgever.

Activiteiten

“Alles onder één dak”

Het grote voordeel van Willems Vastgoedonderhoud is dat we alle onderhoudsdisciplines in eigen huis hebben. Communicatie, projectplanning en organisatie verlopen daardoor zeer efficiënt en de kans op fouten wordt tot het minimum gereduceerd. Het spreekt vanzelf dat een goed georganiseerde, multidisciplinaire onderneming ook doorslaggevende kostenvoordelen biedt.

In de graphic hierboven ziet u een beknopt overzicht van de diverse onderhoudsactiviteiten die Willems Vastgoedonderhoud uitvoert. Als u uw muis over een pijl beweegt, leest u een korte beschrijving van de betreffende activiteit.

Onze innovaties

Willems Vastgoedonderhoud is voortdurend op weg naar kwaliteitsverbetering. Organisatorisch en procesmatig doen we dat via verbetermanagement. Maak ook zoeken we steeds naar creatieve oplossingen om de onderhoudswerkzaamheden zelf te verbeteren. Bijvoorbeeld het vereenvoudigen van handelingen of het verbeteren van een techniek. Vaak komen die oplossingen vanuit onze eigen medewerkers, en vaak in samenwerking met onze toeleveranciers of opdrachtgevers.

Dit heeft de afgelopen jaren tot verrassende innovaties geleid, met steeds een verhoogde efficiency en een verbeterde prijs-kwaliteitsverhouding tot gevolg.

Referenties

“Gerenommeerde opdrachtgevers”

Willems Vastgoedonderhoud werkt met plezier voor diverse gerenommeerde opdrachtgevers. Onze klantenkring bestaat vooral uit professionele vastgoedbeheerders zoals institutionele beleggers, woningcorporaties, scholen, zorginstellingen en uiteenlopende bedrijven. Daarnaast voert Willems ook onderhoud uit aan een groot aantal VvE’s.

Publicaties

Willems Vastgoedonderhoud is regelmatig in het nieuws te vinden. Onderstaande publicaties getuigen hiervan. Klik op de publicatie voor een vergroting.


Eismas Schildersblad
02-2016

Eismas Schildersblad
08-2015

AD Hoeksche Waard
23-07-2015

Cobouw
11-02-2014

Corporatie Bouw
01-2014

De Volkskrant
15-11-2013

Onderhoud NL
11-04-2013

Corporatie Bouw
03-2013

Bespaar Energie
10-2012

Cobouw
08-2012

Woonstad Rotterdam
2012

Opdrachtgevers contact


Benieuwd wat Willems VGO voor u en uw bedrijf kan betekenen? Met onze jarenlange ervaring, ons team van gemotiveerde medewerkers en bovenal een resultaatgerichte samenwerking staan wij voor u klaar. Laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


CONTACT

Thurledeweg 95
3044 ER Rotterdam

T 010 - 426 74 74
F 010 - 473 88 45
E info@willemsvgo.nl
K.v.K. 24.23.18.10

Contactformulier

Naam *
E-mail *
Telefoon *

Uw bericht: *

 Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens volgens de privacy verklaring.
* verplicht

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?
Bel 010 - 426 7474 of stuur een mail naar info@willemsvgo.nl. Wij helpen u graag!